Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundering kring tid


Ursten

Klockan tickar i varje sten.
Mitt ur är i stället naket.

Tiden har blivit snabbare,
för varje år.
Trots att Einstein redan väckt oss.

Till slut står vi helt stilla,
och tickar i varje ben.




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-11-27 13:53



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Mycket underfundigt om tiden!!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö