Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hjärta gråter sina egna tårar...


Mitt hjärtas tårar...

Mitt hjärta gråter,
och det finns inget i världen som kan torka bort dess tårar.

Mitt i nattens mörker ligger vi här ensamma i sanden...
mitt hjärta och jag.
Jag försöker tala med det,
men det lyssnar inte.
Jag försöker sjunga för det,
men det lyssnar inte.
Jag har till och med försökt att döda det,
men det går inte.

Mitt hjärta gråter,
och det finns inget i världen som kan torka bort dess tårar.




Fri vers av Freeman
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-11-27 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman