Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min ofödde son


Stanna där du är.

För Pappa har inte hunnit stånga ner alla tjurarna.
Inte hunnit sticka ner alla bin,
brotta ner alla björnar, äta upp alla lejon, strypa alla ormar, fånga alla spindlar, skrämma alla vargar, klösa alla katter.
Jag har inte hunnit det än.

Så stanna där du är gubben
så kommer jag till dig till slut.

Om du tänker vara olydig och komma i alla fall
då blir ingen gladare än jag.
Men kom ihåg att det är DITT val och att jag varnade dig!

Och jag ska fortsätta stånga, sticka, brotta, äta, strypa, fånga, klösa hela världen för din skull gubben.

Men när du är här och jag har gått dit du är nu,

då måste du lära dig att göra det själv.
För världen kommer stånga, sticka, brotta, äta, strypa, fånga, klösa dig.




Fri vers av C/O
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-28 17:31



Bookmark and Share


  Albert
vill bara säga... att jag tycker om det här,
den här
2007-04-15

  volatile
ooooohhh oh. den här är underbar. du är underbar som skriver så.
2007-04-14

    Ling
Mållös.
2007-01-10

    Rieke
Du visste nog redan hur gott jag tyckte om dig, dina tankar och hur skickligt du bemästrar skriften..?
2006-11-29

  Shininkagemusha
som text: spretig men känslostark. Naket och rått.

Läser jag den som pappa: Ja. Så gör man.

Och du? Pappor kramas också.
2006-11-28

  Piraten
Fick både ont i magen och blev helt varm i hjärtat på samma gång. Dina ord gav mig en märklig känsla..tyckte om den här.
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

C/O