Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
>.<


Tusenhänder

Vad är mörkret,
mer än en gigantisk kropp
med tusentals armar,
och tusentals händer,
och tusentals fingrar,
som greppar runt ditt huvud,
och ger dig en kyss?

Vad är kylan,
mer än en gigantisk kropp
med tusentals armar,
och tusentals händer,
och tusentals naglar,
som biter sig fast i din hud,
och stillar dig sakta?

Vad är känslan,
mer än en gigantisk kropp
med tusentals armar,
och tusentals händer,
och tusentals muskler,
som håller dig fast
och tränger in i dig,
och får ditt inre att växa?

Vad är mörkret,
mer än mörktet vi ser,
med tusentals armar,
och tusentals händer,
och tusentals fingrar,
som greppar runt din hals,
och får ditt liv att försvinna?




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-11-27 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander