Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att känna att någon är så obeskrivlig, att inget sätt finns att återge känslan...försöka går, men det är inte lätt.


Du...

Det finns musik som är så skön att det gör ont.
Det finns bilder som är så vackra att man inte kan sluta titta.
Det finns ord som är så underbara att man gråter.

Men vet du...

Du är skönare än all världens musik.
Du är så vacker, att inga bilder kan återge det.
Du är så underbar, att inga ord kan beskriva det.





Fri vers av Freeman
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-11-28 07:46



Bookmark and Share


    stellaa
POET, det är vad du är det, i alla högsta grad.
Superfin dikt :)
2006-12-31

    wilja
det bara lyser kärlek genom orden. de fortsätter stråla långt bakom meningen. tack.
2006-12-01

  Freeman
Så tacksam och glad för all respons!

*LER* så stort jag kan till er alla! :-D
2006-11-28

  Davidoff
Skönt sätt att sätta ord på obeskrivliga känslor
2006-11-28

  Freeman
Åh....tack! Nu somnar jag med en varm känsla i magen. :-)
2006-11-28

    ej medlem längre
Det var det vackraste jag läst idag.
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman