Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan den dör också ut

du vet att allting har ett slut
att själen vissnar och går sönder
när saker flyter och förtär
för vi vet ändå ingenting
våran känsla gick som sagt på grund

njuter du av att dofta ovisshet
njuter du av att tugga sönder självkänsla
menar du att ingenting ska gå att laga
ja du har väl rätt, försök själv att lappa ihop ett hjärta

men någonstans
någonstans
så vill jag ändå tro
fast det är för sent
så vill jag tro

men viljan den dör också ut









Övriga genrer av Mike
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-11-30 09:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja....den gör ju det..stämmer in på mitt nuläge...
Bra!
2006-12-10

  Proton
Alla har vi blivit trampade på, och somliga av oss vägrar acceptera nederlag utan fortsätter att tro på något bättre...
2006-12-08

    ej medlem längre
Underbart, du leker med orden till en explosiv helhet, bra
2006-12-03

  Lilla My* VIP
Oj känslan är tung så tung...man vill men
ändå inte för lappade hjärtan är det
ingen som vill ha innerst inne...
Fin text**
2006-11-30

    ej medlem längre
Mycket berörande och snyggt alstrad vännen, mycket bra
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike