Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagspoesi

När jag stog och väntade på min vän såg jag den här texten på en soptunna:

\"Håller hundbajspåsen i handen.
Värmer min ensamma hand.

Kramar.

Det är ett sjukt substitut.
Oj då!
Kramade visst för hårt.
Det gick hål i påsen.\"

Det är såna här saker som förgyller ens vardag :)




Fri vers av refuge
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-11-28 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

refuge