Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puss på dig med älskar dig, och nej det e inte bara en 18 års fas jag går igenom.....


Jag älskar dig - äntligen verklighet. Del 3

Yupp då är det officiellt:
JAG ÄR MED MÅNGMILJONKLUBBEN - JAG ÄLSKAR DIG...

Känns så oerhört skönt att höra orden, wow detta blir till att fira ikväll

(trots en tisdag)

Grattis till alla andra som också har fått höra desa helt sjukt underbara orden idag och under livet...


Puss på er alla


Jag älskar dig! om och om igen




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-11-28 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet