Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många säger ett...och menar ett annat...


Samma språk...

Vi talar bägge samma språk,
men du förstår mig inte.

Vi använder bägge samma ord och samma bokstäver,
men du förstår mig inte.

Du säger ett,
men menar ett annat.

Jag säger bara vad jag menar,
men du förstår mig inte.

Vi talar bägge samma språk,
jag önskar inget hellre än att vi kunde förstå varandra.





Fri vers av Freeman
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-11-29 07:53



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jobbigt när kommunikationen får en att känna att man är låångt ifrån varandra...Bra framställt av dig!
2007-04-06

    eva m h
Kommunikation är en ädel konst!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman