Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart granit



Häromdagen:

ett svart granitblock -
så vackert det var!
stort som ett hus
hundrafemton ton,
eller femton - vad vet jag?

Det slog ner på den stig där jag vandrade
strax framför mina fötter

och marken skalv
och fåglarna tystnade
och solen svartnade

Men jag vet fortfarande inte varför


© 2006 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-11-29 09:12



Bookmark and Share


  Sv Is
Den var bra!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel