Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte ljus som ligger här


raspet av ensam hud mot lakan
branden under naglarna
och det röda vattnet, rinnandet

alltför många ytor
och ett golv som ständigt tappar fäste
fötter som sträcker sig
och madrassmjuka mörkret

i vågor mot tinningarna
kroppen kantrar stilla

det är inte ljus som ligger här
det är inte lågor
det är något annat




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-11-29 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver superbra!
Här fastnade jag speicellt mycket för
de tre sista avslutande starka raderna.
2007-03-12

    BetweenTheLines
wow,dethär är som bara vackert och starkt förmedlat
\"raspet av ensam hud mot lakan\"..väldigt,ja....perfekt
2007-03-12

  Ida Karolina Bertilsson
Det här är bara fullständigt vackert. Underbar titel
2006-11-30

  Luminus
Du har ett underbart språk... jag kantrar och faller in i ett hav av sanning i det som känns.

Tack!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart