Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knyta


skulle vi fatta händer

hålla hårt du sa
vi kunde bära

allt

som betongpelare men jag

tror inte det var
vad jag ville

låter så bra

med stadga
och för guds skull
inte tappa tag

låter så bra
att orka

alltid

(men hårdheten?)

och jag vet jag kan ha
vårdat bräckligheten
alltför innerligt

ja jag vet jag kan ha

fel
men

förklara för mig

hur vara järnkedjor
och samtidigt

älska?




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 624 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 14:16



Bookmark and Share


  Luminus
Häftigt möte mellan det starka (hårda) och det mjuka. Du skriver så djupet av din poesi liksom hoppar in i hjärta i små stötar. Tror at det har och göra med hur du bryter av meningarna och lägger dem på olika rader. Det är coolt.

\"men

förklara för mig

hur vara järnkedjor
och samtidigt

älska?\"

Avslutningen är pefekt... liksom hela dikten i en mening hoppandes på olika rader :-)

Mycket bra!

//Gita
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart