Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ville dig


skulle så gärna velat
att du lät mig

somliga dagar blev ljus
brann
under min handflata

fanns ingen skillnad just då
mellan varmt och kallt

fanns inte
men

jag sparade allt
gjorde plats i mig
karvade loss murket trä
grävde nya utrymmen
åt dig

om du såg
jag ville så gärna
men du
lät inte blicken

vända

allt mina händer bar upp
var längtan

allt du inte rörde
var längtan

jag minns

och allt jag inte




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 771 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-03 16:54



Bookmark and Share


  aol
stark poesi gillas
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart