Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyla sig


faller i glömska

gör du mig värd
att dina händer


ibland tror jag att inget
annat behövs




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 623 gånger
Publicerad 2007-04-17 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart