Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I


du hann inte se vitsipporna i år
inte körsbärsblommorna och björklöven

du vände och gick innan våren riktigt hade vaknat
du slöt ögonen och stängde ute vintern
jag tror att du frös här, jag tror att du längtade bort

de sa att du somnade
du måste ha varit så väldigt trött

var det en lättnad att få vila?
var det en befrielse att aldrig mer
behöva orka?

det är nästan försommar nu
körsbärsblommorna faller i vita flingor till marken
som snö

och ibland tror jag att du ser det

ibland tror jag att de faller
hos dig också




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 593 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-11 16:12



Bookmark and Share


    shamii
Vacker.. jag blir riktigt berörd och det känns som den är riktad till någon som inte längre finns?
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart