Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repa


bryta upp
jag tänker det ibland
när dina ögon inte
bara händerna
kunde kanske
vem som helst

när kropparna krockar
jag hamnar emellan
kunde varit
och jag undrar om
du önskar
om du ibland

jag undrar om du velat




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 12:14



Bookmark and Share


  Elin Lindkvinna
sâ hima fin, sâ tveksam och stor, darrig och modig och râdd och hopplös och ärlig.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart