Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln har minst dubbla innebörder.


Skogslycka

hygget öppnar sig sargat
blöder kåda och mossvatten under sjöns blanka öga

än sjunger storskogen
korparna ropar och svarar
solen sjunker

det är en sådan stillhet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 2612 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-11-29 16:18



Bookmark and Share


  Zara VIP
när man läser dina verk så lutar man sig bakåt låter hjärtat spinna upp afrika temperatur i kroppen och man blir helt rysig!
Det känns så mäktigt...när man målar bilder emd natur
och du lyckas

så jävla enormt!
2007-02-07

    ej medlem längre
jättefint skrivet det här, finns en sorgesam ton som ändå inger hopp, även avslutet som är ypperligt är dubbelbottnad, gillar den mycket!
2006-12-23

  reagan
ahhh... lutar mig tillbaka och lyssnar på vad dina ord får mig att känna!
2006-12-23

  stefan.g
Riktigt bra skriven, där orden ger tydliga bilder. Tack för läsningen!
2006-12-23

  Måna N. Berger
Svar till Cobain: Det är bättre ta klivet ut i sjön och övervintra vegeterande i strandkanten, som Gösta Ekman gjorde, i väntan på ljusare tider! Denna Fuglesangens regnsvärtade alliansvinter kan det regna välling om det vill, den fattige har ändå ingen sked ;)
2006-12-08

  C Cobain
En rousseau:isk längtan tillbaka till Naturen. Där är allt enkelt med mening - en "Ägget är löst" återgång för åldringar i servicehus, som förr fick halva ägg, kan nu se framtiden an, styrkta i tron om naturens storslagana lagbundenhet. Men även ett halvt ägg är en fullgod portion. men det kanjkomma att krävas en större sked bara...Snart kommer strutsäggen på bred front!!...

Så se Naturen ann. Måna
2006-12-08

  wayward - taiga
Kanske är det så att de ännu flera innebörderna går att uttyda, men är då inte skogens huld en frälsning.. -jo för mig.. -och fåglarna..

vänligaste hälsning
2006-11-29

  wayward - taiga
å morgana, nu är du ut i markerna igen..
som jag längtar till när du skriver om dem.
vare sig det är föryngringsytor,
-eller orörda marker.

Tack för denna :D
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger