Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--<-<<@ Sann vänskap kan inte dö, sann vänskap varar för evigt...sann vänskap är kärlek för mig. @>>->--


Jag är din vän...

När du faller, ska jag ta emot dig.
När du går i tusen bitar, ska jag laga dig.
Jag finns alltid här för dig.

När du är ledsen, ska jag trösta dig.
När du gråter, ska jag torka dina tårar.
Jag finns alltid här för dig.

När du fryser, ska jag värma dig.
När du går vilse i mörkret, ska jag följa dig hem.
Jag finns alltid här för dig.

När ingen annan lyssnar, ska jag ge dig allt jag har.
När ingen annan bryr sig, ska jag ge dig all min kärlek.
Jag finns alltid här för dig.

När du ger upp, ska jag tända hoppets gnista i ditt hjärta.
När du vill ta ditt liv, ska jag ge dig mitt.
Jag finns alltid här för dig.

Jag är din vän i alla väder, och jag älskar dig.





Fri vers av Freeman
Läst 4856 gånger
Publicerad 2006-11-29 17:01



Bookmark and Share


  Ninfa
Så häpen av beundran ser jag mig omkring.
Jösses jag vart nästa kär.
Mycket mycket mycket vacker...
2007-02-26

  Christer Eriksson
det här var sockerfabrik, godis att lägga till fetman, schlagerpoesi, vi människor är verkligen olika, eller jag är olik dig och de 11 som kommenterat innan, du har ju dina fans, du är en korsning av chris rea och fame-jessica.. kan inte ta till mig ett ord, rädda en rädd, merde...
2007-02-26

    Mikaela
åh.. jättevackert! du får verkligen fram känslan!
sann vänskap är verkligen kärlek =)
2007-02-26

    Oprofessionell
en klockren text om hur äkta vänskap faktiskt känns.
2006-12-21

    Elie
denna människa måste vara överlycklig över din kärleksfulla vänskap!
vackert skrivet.
2006-12-18

    wilja
jag har många fina vänner. och bara, bara de bästa.
om du vore närmare, på det andra sättet du vet, så skulle du vara en av dem. hur skulle man inte vilja vara din vän?

kärlek
/cecilia
2006-12-04

  bergsflundran
åhh... kärleksfull människa där!
2006-12-01

  Freeman
--<-<<@ TACK @>>->--
2006-11-29

    Camillaa
Väldigt bra :)
/ C
2006-11-29

  Lena K Nilsson VIP
Jättefin...och visst är sann vänskap kärlek!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman