Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yes i 18 år har jag väntat


JAAAAAAAA!!!!!!

Yes, det är så otroligt skönt just nu, allting rullar på som det ska

(förutom det där med Anna)\'

Jag har hittat min nya kärlek

Ända sedan unga dar har jag studerat miljoner av dessa

helt sjukt vackra och när man ligger på dem låter det:

Brum Brum Brum Brum BRUM BRUM

Ja, det alla vi \"karlakarlar\" önskar att ta med oss när vi ska ut på jakt efter den riktigt stora kärleken....

Hon är lite blyg, är av Renault rasen

Röd

och en -93 vid 1.5

Jag är helt KÄR,

Hon heter Anna, ironiskt nog...

Kommer snart sätta upp en bild på min älskade...

Puss på er alla och hoppas ni också någon gång hittar eran kärlek




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-11-29 18:19



Bookmark and Share


  annso.fie
Haha.. den här var ju lite rolig den! Klart igenkännande måste jag säga (är det någon 18-åring som pratar om något annat??) Dock är det mest bland tjejerna av de jag känner :]
2006-12-11

  Manal
vilken härlig känsla du förmedlar!
2006-12-11

  hanziz
jaa du !
puss på dej oxxå å tack så mycket:P
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet