Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinstlotter

Tillit, vänskap
En trygghetsfamn
När jag väl fick det
Kändes det som om jag vann

Inte högsta vinsten eller så
Men som känslan av att skrapa och vinna
Tillbaka pengarna på lotten i alla fall
Det blir aldrig meningslöst då

Vi skrapar på varandra lite till tycker jag
Det finns så mycket yta kvar att slipa av
Och sedan
Vinst varenda dag




Fri vers av H Helix
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-11-29 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix