Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem sa vad? Vad sa du?

Vem var det som sa
Det som fick dig att säga till mig
Det jag inte ville höra

Vem var det som inte sa
Till dig att du inte ska säga sådant
Var det jag?

Det jag kommer att säga till dig
Gör att du ångrar det du har sagt
Men du tycker ändå inte att du har fel

Du kommer att säga
Det någon sa till dig att säga
Tills du springer på någon
Som säger det du vill höra
Till svar

Bara för att ha rätt

Sätt ord på det som är osagt
Lär dig av det du har sagt

Skulle du vilja att jag var som du?




Fri vers av H Helix
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-11-29 23:45



Bookmark and Share


  Smultris
Intressant... absolut...
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix