Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är inte nöjd med slutet >< jag är inte nöjd med någonting. möjligtvis titeln. men alltså, feeel tha powah. eller nåt ._.\'\'


fast kanske du en dag inser att det är du som har kastat iväg dyrbar tid på någonting som aldrig kom


Sluta vara så naiv, nadja.
Är jag naiv? Är jag verkligen det?

Sluta med den-där-jobbiga-attityden du har fått på senaste tid, nadja.
Jag har väl alltid varit så här, eller?

Sluta ta saker och ting förgivet, nadja.
Allting är relativt.

Sluta kasta bort ditt liv nu, nadja.
Det kanske är det jag gör, kastar bort mitt liv.

Sluta glida på en räkmacka genom livet, nadja.
Jag snubblar fram, om du inte har märkt det.



Om jag fick välja skulle jag
dansa vals med änglar
istället för att leva i den här världen,
som kväver mig
sakta.




Övriga genrer av hatobjekt
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-11-30 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt