Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Noll koll. Snälla. >.< han som vi kallar gud har nog ångest nu ._.


våra blickar möts och jag är väldigt glad att vi är på samma nivå



jag är hon där.
jag är den där jävla knarkaren
som folk tittar på
med förakt
och äckel i blicken.
Men ni passerar -
försvinner.
Jag stannar kvar.
Verkligheten faller ner, och krossar
mig, om
och
om igen.







Fri vers av hatobjekt
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-12-06 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt