Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fanny, bästvännen :*


det är vi som gör världen ,inte världen som gör oss

Fanny, när gick din värld sönder?
Älskade vän, jag måste få veta.
Fanny, när släppte du taget helt?
Du, bara du, vet sanningen.
Fanny, du får inte ge upp nu
(tillsammans klarar vi allt)
Fanny, det behöver inte vara du mot världen.
-jag lovar, jag står kvar när allting annat rasar-




Fri vers av hatobjekt
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-09-13 19:23



Bookmark and Share


    Camillaa
fint :)
/ C *
2006-09-19

  brainwashed
jätte fin dikt. aww, tänker oxå på fanny rätt mycket nu. ;/ stackars flicka :o
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt