Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan har hål i ryggen



Flickan har hål i ryggen och ingenting alls
ingenting alls att öva
In och ut kommer ord och besvär
Jag står här och väntar där hon är

Hur kan det blöda så
och värka först sen?
Får man aldrig vara med när det händer?
och när lever man?
egentligen




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-12-04 15:23



Bookmark and Share


  jeremy
det här är väldigt bra.
molande på något sätt (ja molande, inte målande).

jag gillar den här.
det känns som om texten döljer något för mig, något som jag vill veta.

kanske hur man lever egentligen.
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson