Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmärksamhet

En kick
Ja, en kick fick jag
Beroendeframkallande
Självförtroende
Energi
Som en drog
Fast bättre
Eller?
Vill ha mer




Fri vers av coffee-cup
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-11-30 21:03



Bookmark and Share


    Camillaa
Bra skrivit!
Lite sådär vanligt,
men bra :)
/ C
2006-11-30

    Cammo
VAd ärligt. Du har beskivt det jätte bra:D
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup