Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några vandringsbilder från en varm stad...


Turisthaiku, Malmö juli-06

Badplats och byggplats
Västra Hamnens vackra män
tar fart längs kajen

Lång väntan på glass
Kioskägaren är på lunch
bakom, vid soporna

Ett Malmö i balans
Gässen äger parkerna,
människan husen

Ett med naturen
-Oj då, nu skrämde jag bort
flugan från bajset!

Tre änders rivstart
avbryter mina minnen
av barndomsbäcken




Bunden vers (Haiku) av Steffepeffe
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-12-01 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe