Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite spillvirke från en skrivarkurs på Öland...


Siffersvit, årsringar

En blind bär en blind
över sommaralvaret
Varje doft får namn

Två dar utan snö
Fågelspåren smälter bort
Skogsmark blir våtmark

Tre stora killar
stoppar mig första skoldan
frågar om vägen

Fyra ögon ser
rakt igenom höstmörkret
rakt in i elden

Fem och ett halvt ton
vägde skåpbilen fylld med
stulna julskinkor

Sex månaders slit
C-uppsats om en farbror
som skrev en bra bok




Bunden vers (Haiku) av Steffepeffe
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-01 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe