Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma jag skulle nog dö utan dig och jag kanske aldrig säger det här men jag älskar dig



Mamma mamma,
Kom ihåg dom där gångerna
När du har sätt öppna sår på mina handleder
Det är bra att minnas
För ingenting är över än
Och jag kanske har fyllt ta-hand-om-dig-själv-åldern
Men jag kan inte allt mamma

Jag känner mig fortfarande lika vilsen mamma
I tankarna är jag fortfarande fjorton
Och jag vet inget
Kan inget
Är ingenting mamma

Hjälp mig mamma
Tvinga mig att göra det där som jag helst inte vill
Jag kommer ju aldrig göra det annars
Det vet du ju mamma

Berätta inget för pappa mamma
Berätta inte om dom där gångerna
När du sätt såren
Röken
Fyllan
Ångesten mamma

Låt honom tro att jag är världens bästa dotter mamma
Jag vill inte att han ska veta att jag är som alla andra
Tvinga mig bara till hjälp
För jag vill ha det mamma

Jag vill inte dö än mamma
Jag orkar inte hata mig själv längre
Och jag förstörde din nya fina kamera idag
På fyllan en torsdag
Förlåt mamma

Jag skulle ju aldrig bli sån här
Jag lovade ju mig själv mamma
Jag kanske aldrig talar om det för dig
Och du kanske tror att du är världens värsta
Men jag älskar dig mamma

Jag skulle inte byta dig mot allt i världen mamma

Det är inte ditt fel att jag fortfarande håller på
Det är inte ditt fel att jag fortfarande blöder mamma
Det är inte ditt fel att jag gråter varje natt
Och inte ditt fel att jag inte orkar längre mamma

Jag önskar att jag kunde göra dig stolt
Förlåt om jag aldrig kunde det mamma
Och när du gråter för att du har misslyckats
Det gör så ont mamma

För jag gråter med
Och det finns aldrig något stopp på tårarna
Och det är så svårt att göra alla lyckliga hela tiden mamma
Det vet du med
För jag vet att du alltid försöker
Förlåt för att jag inte är lycklig mamma

Förlåt för att jag ringer mobilsamtal
Och förlåt för att jag aldrig diskar
Tvättar
Städar
Men jag orkar ju inte
Jag vill ju bara dö mamma

Ingenting är någonsin ditt fel mamma

Jag älskar dig
Jag behöver dig fortfarande
Hjälp mig fortsätta
Orka leva mamma

Jag försöker igen, tack för att du finns
Mamma








Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-01 03:46



Bookmark and Share


  Merrlina
blir ledsen
Önska att min mor var med mig redan som liten
jag fick min älskade mor när jag var 23 hon plåstrar om mig än hon gjort i 7 år det är min älskade mor
Visst gör det ont att se sin mamma förtvivlad när hon tror att de e hennes fel
*kramar*
2007-02-06

    kyara
no comment. haqr inga ord. underbar är den. kämpa vidare vännen, för din mamma.
2007-01-22

  annso.fie
Mycket gripande och stark text. Känner igen den där känslan så väl.. Varför ska det vara så svårt att tala om att man älskar någon? Väldigt bra skrivet.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP