Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glashjärta

Det går så fort

Från en stund till en annan

Saker kastas

Ord slängs

inga ord som sägs

blir till sten

när dom når hjärtat

var gång tas en bit från det som kallas

värme

hur läker man efter våldförelsen

en gång

går det sönder.....
















och kroppen löser upp sig
till ett intet




Fri vers av M
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-12-01 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M