Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdagen skugga ger livet en ny färg, grå

Ingenting är som det var i går

jag tror att jag vill att natten

gömmer mig

för dig

jag har inte bett om någonting




ändå får jag




en natt utan
sömn

dagen blir som den blir

jag ska väl ändå låta denna dag passera

om än tyngd av det jag inte förstår

som en skugga över mig


finns något



hjälper det mig
eller stjälper det mig




Fri vers av M
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-12-01 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M