Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En deppig dag...

Alla har känt det
Och alla har nog varit med om det.

En deppig dag...

Vad ska man göra?
Inget att hitta på
Något kanske har hänt, ja vad vet jag?
Man sitter och gör ingenting, eller som frosar man i godis och glass.
Ja, så brukar ju jag göra.

En deppig dag...

Det är då allt bara känns så otroligt oviktigt.
Är man ledsen eller glad?
Det kanske man inte vet.

En deppig dag




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-01 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl