Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt

Allt känns så tomt

Alla människor är som luft för mej
Jag andas, de försvinner

Jag gräver ner mitt hjärta i sanden för att slippa älska

Jag krossar mitt huvud mot betongen för att slippa tänka

Jag begraver mej själv i jorden för att slippa existera




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-01 20:41



Bookmark and Share


    kamerakåt
du skriver som en gud älskling! eler gudinna då men shit the same :) <33
2006-12-24

    Voltande hjärta
bragd:) jag fattar din djupa känsla:D

/voltande <3
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire