Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se här är jag nu

 

 

 

 

Visst har jag längtat gråtit och haft ont

 

Visst har jag plågats av livets ovisshet

 

Men här är jag nu med livet i behåll

 

Kan inte mer än tacka

 

För livet har ändå så mkt att ge

 

Vill inte backa

 

Vill inte låta mörkret ta över

 

Fånga mig igen så jag förlamas

 

Vill se om det ändå finns nåt i ljusets strimma

 

Se vad jag kämpat för

 

Se om det var nån mening

 

Med allt lidande




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-02 00:16



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
ja det är rätt bekämpa mörkret, låt det inte ta över, efter lidandet kommer belöning, se där....det fins något i livets strimma....jag ser dig min sköna. bra skrivet mvh =D
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan