Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angående hållfasthet



minnen av berggrund
tron på att någonting okuvligt kunde finnas

sorgen när grävskopor och sprängdeg
bröt sig in genom de hela linjerna
fick namn framför mina ögon

jag tror jag förstod då
att allt kunde knäckas
att alla färger
var vattenlösliga

jag tror jag förstod
hur hårt jag måste gripa om
min egen handled

för att veta något hållfast




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 602 gånger
Publicerad 2006-12-02 13:02



Bookmark and Share


  molly crayons
åhå. gammalt krafs var en återkommande underrubrik.. :)
jag tycker mkt om hur du skriver. med saknad och riktigt.
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart