Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära tystnaden

Du är
natten som kommer
och tiden som går

Du är
blickar i saknad
när jag inte får

Du är
så mycket mera
än jag kan förstå

Och jag
drömde om lycka
men det blev inte så

Så jag
sjunger med saknad
om det jag inte kan få

Jag står kvar nära tystnaden
Jag som aldrig ville hit igen
Ännu en gång har jag inga svar
Min dröm om livet har jag ännu kvar

Kan du
låta mig flyga
med vinden igen

Kan du
låta mig segla
mot gryningen

Låt mig
nöta på strängar
låt mig spela med sked

Låt mig
sjunga de sånger
du inte kan med

De jag
sjunger med saknad
om det jag ville nå

Jag står kvar nära tystnaden
Jag som aldrig ville hit igen
Ännu en gång har jag inga svar
Min dröm om livet har jag ännu kvar




Fri vers av Roger VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2004-12-25 17:30



Bookmark and Share


    Inget namn
Jag gillar den här dikten! Stämmer in på väldigt mycket!
2004-12-28

  Manal
En alldeles glittrande dikt, Väldigt bra skrivet
2004-12-26

    Barbro. Norberg-Rönnlund
från gitarren och sång är denna
en genväg till hjärtat. Sorgsen
och känslig och....Berörande !
2004-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP