Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska aldrig sluta hoppas, jag ska aldrig sluta drömma...så länge jag lever!


Tänk vilken värld!!!

Tänk vilken värld vi skulle ha,
om alla ville ge istället för att ta!

Tänk vilken värld vi kunde få se,
om alla sina hjärtan ville ge!

Tänk vilken värld att leva i,
om vi alla kunde skapa harmoni!

En värld där ingen led,
om alla kunde sluta fred!

Tänk vilken värld!!!




Fri vers av Freeman
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-12-02 21:32



Bookmark and Share


    Elie
vilken vacker tanke att drömma och hoppas på,
men som dessvärre aldrig kommer gå i uppfyllelse.
2006-12-18

    wilja
jaa.. jag håller med till viss del. det finns inom alla oss men jag tror faktiskt att de flesta är medvetna om det! men när det väl kommer till kritan är det inte många som kan hålla sig till handlingssättet. för det lönar sig inte! i vårt samhälle är det alltför sällan som solidariskt beteende gynnas och uppmuntras. det ligger inget mervärde i att bara ge och "inget" få.

baahhh....



och jag är inte ett skit bättre.
2006-12-04

  Zara VIP
HÄHÄ, va fän. ^^ därför jag la till det i slutet! ;)
2006-12-03

  Freeman
Mmmm....jag borde ändra i dikten, men jag är rädd att många inte skulle förstå vad som menades då, Zara... ;-)
2006-12-03

  Zara VIP
tänk vilken värld om alla av rlika löööökiga som vi!! ;D***
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman