Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ölands södra udde i hård sommarblåst...


Strand till strand med ett stenkast

Ölands södra spets
Trädet struntar i havet
lockar på korna


Hundra meter land
strand till strand med ett stenkast
vinden gör vågen


Moln över vattnen
Just din sida av ön blir
lämnad i skuggan


Kalkkropp med grässkägg
Tunn, tunn hinna av grönt liv
kossorna mumsar




Bunden vers (Haiku) av Steffepeffe
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-12-02 23:29



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
välfångade uttryck med många bilder avv vila i
2006-12-04

  Jessica Ebbesson
Härligt somriga haikus. Tycker om uttrycket 'vinden gör vågen'..skön bild på min näthinna.
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe