Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte; utanför protokollet

Mina ord
inuti dig

Njuter av att se ditt ansikte
långsamt förändra mig




Fri vers av Steffepeffe
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-12-03 10:43



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Vilken härlig rundgång! Som om orden åker tur och retur i oss och avslutar sin resa i kroppsspråket. Tänkvärt!
2007-05-18

  Lola
Ah!
Finerotisk känslodrömmande kärleksförklaring - hemlig månne? I min tolkning så... =)
2006-12-05

  Annika Gustafsson
i enkelhet visar du känslan ***
2006-12-04

    mejo
Ja, du vet hur du ska trollbinda du...!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe