Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hav

 

Lika stilla som svärdet klyver havsytan
faller vi isär och dör
då allt det som var vi går i bitar
Och aldrig skall jag glömma
hur du stillade stormen över mitt hav
Aldrig skall jag sluta älska dig

 




Fri vers av Anna H
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-12-03 11:38



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Underbar i sin vemodiga styrka! Ditt språk är som vanligt njutbart,enkelt och träffande!! 'hur du stillade stormen över mitt hav' - här har du funnit en formulering som jag formligen älskar!!
2006-12-04

  noname_realmind
Starkt...
Sorgligt...
Och så vackert...
2006-12-03

  enkel
Mycket vackert Anna, mycket vackert ...
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H