Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

 

Lika plötsligt som blixt i vintermörker
slog du ner i redan utbränt hjärta
där kärleksfrön begravts i aska

Kanske bär du med dig det regn
som skall rena vad som svärtats
och ge näring åt det ljus som skall gro

Kanske är du en vilsen eldfluga
som för en stund tänder ett hopp
men lika hastigt flyger din väg igen

Plötsligt ser livet annorlunda ut
och känslan av tro har åter väckts
Nu väntar jag nästa blixtnedslag

 




Fri vers av Anna H
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-12-04 07:59



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Fint med hopp.
2006-12-04

  Roger VIP
Saknade dig på phesten!
Men skönt att se det skrivna
Stilrent och känslostarkt
2006-12-04

  noname_realmind
Vackert knåpat!

Den här versen är extra:
"Kanske bär du med dig det regn
som skall rena det som svärtats
och ge näring åt det ljus som skall gro"
2006-12-04

  enkel
En rik flertydstext som samtidigt innehåller gårdag och morgondag, hopp och förtvivlan, och klimatförändringar inte minst...
Real nice
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H