Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havs - Haiku

Vattnets vågor små

Slår emot klipporna grå

Saltstänk i håret




Bunden vers (Haiku) av Tuva Lisa**
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-12-03 14:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
4*
2006-12-11

  JamesDean VIP
fin haiku!
Den får en och längta till havet =)
2006-12-09

  Vitsippa
SOMMARKÄNSLOR <3
2006-12-06

  Cris
Ååh.. nu får du mig att längta lite
efter sommar.. i alla fall känns havet
det finns ju även nu :-)

fin haiku
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**