Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädelstenar



kläm fram en droppe omtanke
låt den falla i min hand

jag ska krama den hårt till en ädelsten
lägga den i en minnesficka

låt dropparna forsa
vägled mig

ljuset jag följer
faller i prismor

skimrande juveler pryder
mina inre vägar

vart jag än går
är det upplyst

så länge du droppar i min hand




Fri vers av H Helix
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-12-03 19:50



Bookmark and Share


    vajsa
Så vackert och underbart
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix