Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för en syster, för ett liv

Vi lovade att ingenting kunde skilja oss åt
du var min som en syster..du är som en syster..
vi fick inte ens säga hejdå till varandra när när polisen satte sin fucking jävla känga in i vårt hem.. även fast de är ett behandlingshem vi bor på har inte folk rätt att bara flytta på oss som att vi vore kreatur..
för de är vi faan inte..
allt vi upplevt allt vi skapa är nu borta..
vi kommer aldrig at få träffas igen..
men du kommer alltid va min syster..

jag älskar dig så de gör ont..
jag saknar dig så tårarna rinner ner för mina kinder..och jag som aldrig gråter..
du är borta..
med andra ord har jag inte bara förlorat dig jag har förlorat mitt liv..
mitt hjärta blöder..
jag vet att du vill att jag ska va lycklig men de går inte utan dig..
så det här är slutet av mitt liv..




Fri vers av heavymetalunge
Läst 782 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-03 19:20



Bookmark and Share


  Taggen
älskar dig gumman... saknar dig.
2007-02-06

  Taggen
saknar dig med gumman har skrivit ut den.. Vi ses snart... älskar dig.. du finns alltid i mitt hjärta.
2007-01-31

  SusanneStrömstedt
Sorgligt när samhället behandlar en som skit.Ta hand om dig!!
2007-01-11

  Raven X
sårjligt det gör ont jag vet inte vem det är men jag vet att det gör ont
2006-12-05

  volatile
fy fan.. är det hon som var här som dom har flyttat på? kommer inte ihåg vad hon hette nu men... varför gjorde dom så? hoppas ni kan hitta nåt sätt att hålla kontakten på i alla fall..
2006-12-04

    Hades Is Rising
Glömde betyget.
2006-12-03

    Hades Is Rising
Detta gör fett ont att läsa. Jag önskar dig allt gott och lycka till.
Livet bjuder på jävliga överraskningar ibland. Men lyckan kommer oftast tillbaka när man minst anar eller tror på det.

Up the irons!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge