Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmarna han dog i är dom bästa han haft

Hur skulle han nånsin kunnat förklara?

Att hans föräldrar skämdes för att älska honom?

Att dom önskade livet ur han när han föddes?

Att han trodde han skulle dö så många gånger att han slutade bry sig?

Känslan av att kämpa för att hålla ögona öppna blev för mycket så han gav upp?

Känslan av att vakna upp efter en operation gråtandes och veta att han knappt ens börjat sin resa..?

Vetskapen om att ljuset i tunneln är en lögn?

Att ingen hjälpte honom när slagen och sparkarna flög i luften

hur skulle han kunnat förklara varför han blev så kall efter alla åren av smärta?

att han genomlidit mer än många gör under sitt liv och därför önskade livet ur sig? hur skulle han förklarat det?

Nej det var lika bra tyckte han..att låta dig gå..för han kommer alltid vara rädd för mörkret,smärtan och ensamheten. Det är därför han vaknar svettig och skrikandes hur skulle han förklara det?..

Hur skulle han förklara

Att drömmarna som han dog i är dom bästa han haft?




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-12-03 22:35



Bookmark and Share


    lakritspulver
Jävligt bra innehåll..! Hoppas fi fan att det inte är självupplevt..
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler