Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhinder

Vadå -
auktoritär?

Jag vill ju bara att allt du säger
ska passa in
nånstans!




Fri vers av Steffepeffe
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-04 00:15



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
suverän ironisk humor
2007-08-05

  Pitbullpudelns kärna
Hah! Den var bra! Kom till att tänka på ett uttalande som påminner om detta: "Var lite flexibel. Gör som jag säger."
2007-01-03

  Norma
Skrattade länge, tills jag kom på att det passade in även på mig...
Då skrattde jag igen.

Nanna
2006-12-04

    laissez_faire
Den önskningen är det sällan man får uppfylld.
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe