Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Världen ter sig annorlunda idag

Den är liksom ljusare...




Fri vers av M
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-12-04 15:14



Bookmark and Share


    observandum
vad bra :)
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

M