Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa människa

Du har alltid funnits där
när jag har behövt dig

Jag har alltid vetat
att om det är något
så är det bara att säga till
för du vet
och jag vet
att jag behöver dig
mer än något annat

Idag var jag så glad
som jag alltid var förr
jag vet inte varför
men jag känner en
glädje
som växer och växer
för varje dag
som går

du tittade på mig
och såg att jag log
du log tillbaka
och jag såg i dina ögon
att du var glad
för min skull

Jag kommer aldrig
att glömma vad du har gjort
för mig
för oss

jag visste det då
jag vet det nu
och jag kommer alltid att veta...




Fri vers av refuge
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-12-04 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

refuge