Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt skall jag gråta



Inatt skall jag gråta
under stjärnklar himmel.
Jag skall be månen
om en drömlös sömn
i hopp om att finna
en tillflyktsort
där jag kan få glömma,
där kan jag få gömma mig
för världen

Inatt skall jag gråta
på min granrisbädd.
Då jag hör vargarna yla
skall jag inte vara rädd
bara falla i välsignad sömn.




Fri vers av Anna H
Läst 680 gånger
Publicerad 2004-12-27 00:10



Bookmark and Share


  Markattan
Väl "målat", väl fångat och mycket bra!
2004-12-27

  Manal

Tycker om de ord du använder och hur du målar upp din dikt. mkt bra
2004-12-27

  Cattis Rönn
Bra skrivet!!!
2004-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H