Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängel


jag känner all eran smärta och sorg
och jag gråter för er

jag känner allt erat hat och jag hatar
med er

jag känner allt erat lidande och jag lider
med er

jag hör vad ni säger och jag lyssnar på er

jag går ibland med er på eran väg

som mäniska





Övriga genrer av raibow
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-12-05 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raibow